Flatpakkeskap - Introduksjon til den grunnleggende sammensetningen av skapenhetsskap

- 2022-01-07-

Dørpanelet til skapet er ikke bare rollen som å dekorere skapet, men også rollen som å beskytte alle slags redskaper i skapet. Dørpanelet på skapet kommer ofte i kontakt med oljeflekken fra matlaging, så hvilke materialer vil være mer motstandsdyktige mot skittent? List noen dørpaneler for sammenligning.

skapdør

Dørpanel i heltre

Heltre skapdør, stilen er klassisk, vanligvis høyere pris. Heltredører er også delt inn i heltre kjernedører og heltre finérdører. Vanligvis er dørkarmene heltre, hovedsakelig i valnøttfarge, kirsebærfarge og eikefarge. Dørkjernen er laget av MDF med massivtrehud eller massivtrekjerne. I produksjonen er den konkave konvekse formen vanligvis laget på overflaten av det massive treet, og malingen sprayes utvendig for å opprettholde fargen på stokken og den vakre formen.

Bakemaling dørpanel

Grunnmaterialet til malingsbakeplaten er tetthetsplate, og overflaten bakes med importert maling (tre bunn, to sider og en lys) i seks ganger. Foreløpig beskriver "bakemalingen" som brukes i skapet bare en type teknologi, det vil si at grunnmaterialets dørplate behandles av malingen som varmes opp og tørkes i tørkerommet etter sprøyting. Malingsbrett er preget av lyse farger, enkel modellering, sterk visuell effekt, veldig vakker og moteriktig, utmerket vanntett ytelse, enkel rengjøring og sterk antibegroingsevne. Men avfallsraten er høy, og vi bør ta godt vare på den når den brukes, i frykt for støt og riper. Når det først er skader, er det vanskelig å reparere, og det må skiftes ut som helhet, og fargeforskjellen er lett å vises på kjøkkenet med mer lampesvart.

Dørpanel i metall

En metallplate eller imitert metallplate hvis overflate danner et tett beskyttende lag ved fin trådtrekking og sliping. Dette materialet har utmerket høytemperaturbestandighet, slitestyrke, korrosjonsbestandighet, enkelt daglig vedlikehold, fin tekstur, enkel rengjøring og lang levetid. Med utbredelsen av metallmote, blir denne typen dørpanel med metalltekstur av høy kvalitet en ny favoritt, blant annet er det konvekse, konkave aluminiumspanelet det mest høyverdige. Men prisen er dyr, noe som er egnet for jakten på super-high-end dekorasjon som er synkronisert med verdensmoten.

Dørpanel i plast

Grunnmaterialet til blisterbrettet er tetthetsplate, og overflaten er dannet av vakuumblister eller en engangs sømløs PVC-filmpresseprosess. Det er det mest modne skapmaterialet med rike farger, realistisk trekorn, ren farge, ingen sprekker, ingen deformasjon, flekkmotstand, ripebestandighet, varmebestandighet og falmebestandighet, og enkelt daglig vedlikehold. Blister dørpanel er et svært modent og veldig populært skapmateriale i Europa. Kvaliteten på blisterdørpanelet bestemmes hovedsakelig av film.

Melamindekorert dørpanel

Denne typen skap er papiret med forskjellige farger eller teksturer dynket i melaminharpikslim, og deretter tørket til en viss grad av herding, og deretter asfaltert på overflaten av MDF, sponplater eller hard fiberplate, og deretter varmpresset. Melaminfiner har fordelene med flat overflate, korrosjonsbestandighet og ikke lett å deformeres. Match med den originale fargeforseglingsnotatet, gi folk en slags gjørmete som en av de visuelle effektene.

Hvilket materiale er bra for skappanel? Hvilket materiale er bra for skapdørpanel

Dørpanel i speilharpiks

For tiden brukes speilharpiksplater mer i skapmarkedet. Egenskapen ligner på bakemaling dørbord, det vil si rike farger, mote og god vanntetthet. Men ikke slitesterk, lett å ripe, og høy temperaturbestandighet er ikke veldig bra. Derfor kan forbrukere med høye krav til farge og mote velge skapet av speilharpiksbrett, men det er lett å skrape, så det bør tas hensyn til vedlikehold ved bruk.

Dobbel finér

Dobbeltfiner (også kjent som trimetylamin) er basert på sponplater, med trimetylaminfiner på begge sider (trimetylaminfiner er et svært slitesterkt materiale), som varmepresses av plateprodusenten på en gang, med stabil materialytelse.

Dobbel finér

Dobbeltfiner (også kjent som trimetylamin) er basert på sponplater, med trimetylaminfiner på begge sider (trimetylaminfiner er et svært slitesterkt materiale), som varmepresses av plateprodusenten på en gang, med stabil materialytelse.

fordel:

Fordelene med dobbelt dekorativt panel er naturlig farge, god slitestyrke og glatt overflate. Denne typen plate presses av produsenten på en gang og leveres til produsenten for forming. Den har stabil teknisk ytelse og er ikke lett å deformere.

Ulemper:

Ulempen med det doble dekorative panelet er at det har mindre design og farge og lite plass til fargevalg.

8. Brannsikkert dørpanel

Brannsikkert borddørpanel (også kjent som brannsikkert bord), det er laget av sponplater som basismateriale, og velg deretter forskjellige merker brannsikker finer, med 30 / 50 tonn kaldpressing. Bruk deretter PVC eller aluminiumslegering for å tette kanten rundt døren. De bedre merkene av brannsikker finér på markedet er fumika, amerikansk via og vesttysk kartong.

fordel:

Fordelene med brannsikkert bord er glatt overflate, ikke lett å deformere og lang levetid. Overflaten er motstandsdyktig mot høy temperatur, og er ikke redd for skålding og varme. Den umiddelbare høytemperaturmotstanden kan nå 280 grader, og sigarettenden kan settes direkte på den uten å brenne overflaten. Anti-sig-ytelsen er også bedre.

Ulemper:

Ulempen med brannsikkert bord er at det må være kantforseglet, og det kan bare være flatt, noe som ikke kan møte etterspørselen etter modellering.

Hvilket materiale er bra for skapdøren? Når du kjøper skapdøren, kan du se på den i henhold til den generelle designeffekten til skapet og materialvalget til skapbordet. Det finnes mange typer skapdørpaneler. Hvis du ikke vet hva slags materiale som er best, bør du velge riktig skapdør for deg selv.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

kjøkkenskap i glass
skapdørflater
kjøkkenskapdører og skuffefronter
spesiallagde skapdører
kjøkkendører og skuffer