Du vil elske denne typen kjøkkendør og skuffefront

- 2022-01-05-

Jeg tror du ikke vil føle deg rar for kabinettet. Skapenhetsskap kan sies å være over hele hver husholdning. Skapskap er både vakkert og praktisk, dypt foretrukket av folk. Men hva er den grunnleggende sammensetningen av skapenheten, forstår du? Så la oss deretter introdusere den grunnleggende sammensetningen av kabinettet.

Skapenhetsskap - det grunnleggende materialet til skapenhetsskap

Massivt tretype: skapdør i massivtreproduksjon, stilen er mer klassisk, vanligvis høyere pris. Heltredører er delt inn i heltre kjernedører og heltre finerte dører. Vanligvis er dørkarmene heltre, hovedsakelig kirsebær, valnøtt og eik. Dørkjernen er laget av MDF med massivtrehud eller massivtrekjerne. I produksjonen er den konkave konvekse formen vanligvis laget på overflaten av det massive treet, og malingen sprayes utvendig for å opprettholde fargen på stokken og den vakre formen. Dette kan sikre den spesielle visuelle effekten av massivt tre, og kombinasjonen av karm og kjerneplate kan sikre styrken til dørpanelet.

Bambus type: bambus kjøkkenskap, også kjent som "bambus kjøkkenmøbler", er et familieanlegg med integrerte funksjoner for brenning, vask, lagring, oljerøyk, catering, bar og så videre. Bambusskap er en perfekt kombinasjon av fysisk bærer og kunstnerisk bærer av bambuskjøkkendesignideer i moderne, europeiske og amerikanske integrerte kjøkken. Derfor må det være hovedstrømmen i dagens og fremtidens integrerte kjøkken. På en måte kan vi til og med sidestille designestetikken til hele bambuskjøkkenet med designestetikken til hele bambusskapet. Bambusskap er sammensatt av bambushengende skap, bambusgulvskap, bambushåndverksskap, bambuslinje, bambus romersk søyle, bordplate og alle slags funksjonelt maskinvaretilbehør.

Skapenhet

Kvartsbord: bordet er laget av knust glass og kvartssand. Fordelen med kvartsstein er slitesterk, ikke redd for riper, god varmebestandighet, kan være et stort område med belegningsvegg, gjør alle slags kjøkkenbord, skjøteskjøt er ikke åpenbart (nøysom observasjon synlig - akseptstandard, holdbar, er et godt valg for kjøkkenskap).

Diamant bordplate: diamant er et kompakt og ikke-porøst komposittmateriale, hvis kvartsoverflate har utmerket korrosjonsbestandighet mot syre og alkali på kjøkkenet, og daglig bruk av soyasaus, eddik og andre fargede flytende stoffer vil ikke trenge inn i bordplaten. . Den blanke og lyse overflaten av diamant er behandlet av italiensk avansert poleringsprosess, som ikke kan ripe, flekker, gulning, misfarging og andre problemer. Den daglige rengjøringen må kun vaskes med rent vann. Selv etter lang tids bruk er overflaten like lys som det nymonterte bordet, uten vedlikehold.

Flatpakket kjøkken

Ovennevnte er den grunnleggende sammensetningen av skapenheten. Skap skap vises ofte i folks liv. Kabinettskap gir bekvemmelighet til folk, men bringer også skjønnhet til hver familie, og blir en vakker natur i hver familie. Håper at vi gjennom introduksjonen av den lille serien bedre kan forstå den grunnleggende sammensetningen av skapenhetsskapet.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

flatpakket kjøkken
gjør-det-selv-kjøkken
flatpakke skap
flatpakke skap
flatpakke kjøkkenenheter