Er det hvite integrerte skapet lett å rengjøre? Hvordan vedlikeholde det hvite integrerte skapet

- 2021-12-24-

Hvitt skap er av høy kvalitet og vakkert, men alle har en frykt for hvitt. Hvite klær er lett å skitne til, og hele det hvite skapet er også lett å bli skittent. Er det virkelig slik? Er det noen god måte å vedlikeholde den på? La oss diskutere det.

flatpakke kjøkkenenheter til salgs

kjøkken til salgs

kjøkkenøy

flatpakke kjøkkenenheter til salgs

Er det hvite integrerte skapet lett å rengjøre

Hvitt skap er vanskeligere å ta vare på, vanskelig å rengjøre, dette er et faktum, men flittige hender, riktig vedlikehold, kan gjøre at det hvite skapet alltid holder det samme, må mestre riktig metode, ikke vær lat.

Hvordan vedlikeholde det hvite integrerte skapet

1ã Unngå direkte sollys

Sollys vil også ha stor innvirkning på skapet, dersom lang tid med direkte sollys vil føre til skapdeformasjon, overflategulning og andre problemer. Solen skygge av soverommet skap, kan legge gardinen som beveger seg godt igjen så langt som mulig slik, kan forskjønne.

2ã Tørk av med tannkrem

Å bruke tannkrem til å tørke kan også være et godt vedlikehold av hvite skap, noe som er lettere å gjøre i vårt daglige liv, enklere og raskere metode, effekten er også veldig åpenbar. Men trenger å ta hensyn til ett punkt: med tannkrem rengjøring kan bare brukes en gang, med mer vil føre til at skapet anløper, og vil bli mer og mer skittent. I ferd med å tørke må være forsiktig, ikke for hardt, for å unngå å etterlate riper på overflaten av skapet, påvirke utseendet.

Hvitt integrert skap

3ã Tørk av med spesielle rengjøringsmidler for skap

Du kan bruke en liten svamp dyppet i skaprengjøringsvoks som inneholder myke slipende ingredienser for å tørke av de gulnende skapene. Generelt sett kan rengjøring en gang i måneden gjøre at det hvite skapet alltid holder seg lyst og rent som nytt.

4ã Vær vanligvis oppmerksom på å holde skapet rent

I det daglige, prøv å holde kjøkkenet tørt, åpne ofte vindusventilasjonen, legg litt aktivt kull i hjørnet av skapet, for å unngå at skapet blir fuktig og mugnet. Etter matlaging bør kjøkkenavfallet kastes i tide, og skapet bør tørkes forsiktig med et vått håndkle for å unngå avleiring av oljerøykflekker. Over tid blir det vanskeligere og vanskeligere å rydde opp.

Hvitt totalskap er vakkert, men skjønnhet må også betale en pris, men det har bevist at godt vedlikehold av skapet er verdt det. La oss komme i bevegelse.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
flatpakke kjøkkenenheter til salgs
kjøkken til salgs
kjøkkenøy
kjøkken skapdører
kjøkkenskap på nett