Hvilket materiale er bra for skapkroppen? La deg enkelt velge å ikke vikle deg inn

- 2021-12-22-

Mange har problemer med å kjøpe skap. Så mange skapdørpaneler er helt blendende. I dag har vi samlet flere dørpanelmaterialer som passer til skapkroppen slik at du enkelt kan velge å ikke vikle deg inn!

Malt dør

Grunnmaterialet til malingsdørpanelet er MDF, og overflaten bakes ved høy temperatur gjennom seks ganger med sprøyting og baking. I henhold til den forskjellige overflatemalingen er den delt inn i vanlig maling, pianomaling og herdet maling. Overflatelysheten og styrken til vanlig bakelakk er ikke sammenlignbar med pianobakelakk, og pianobakelakk er ikke sammenlignbar med temperert bakelakk.Fordeler: Malingsbrettet er lyst og lyst, lett å forme, veldig vakkert og fasjonabelt, og har utmerket vanntett ytelse, sterk anti-fouling-evne og enkel rengjøring. Fordi det er en datastyrt maling, er utvalget av fargevalg ikke begrenset, det vil si at du kan velge en eller flere farger du ser som din dørpanelfarge.

Ulemper: Forsiktig ly ved bruk, lett å støte og ripe. Fargeavvik er tilbøyelige til å vises i kjøkken med mer oljeaktig røyk.

Brannsikker plate

Grunnmaterialet til det brannsikre dørpanelet er sponplater, mfuktsikker plate eller tetthetsplate, og overflaten er dekorert med brannsikker plate. Konstruksjonen av brannsikker plate har høyere krav til liming av lim, og prisen på brannsikker plate av bedre kvalitet er dyrere enn dekorative paneler.Fordeler: Brannsikre dørpaneler er lyse i fargen, har ulike kantforseglingsformer, slitasjebestandige, ripebestandige, høytemperaturbestandige, anti-sivering, enkle å rengjøre, fuktsikker og fargebestandig, og relativt rimelig.Ulemper: Den brannsikre døren er en flat plate, som ikke kan skape tredimensjonale effekter som støt og metall, og motesansen er litt dårligere.

Massivtre type

Massivtre skap er hovedsakelig delt inn i rent heltre, heltre kompositt og heltre finér. Blant dem er rent massivtremateriale det beste, og prisen er høyest; massivtre kompositt skap refererer hovedsakelig til massivt tre skap med massivt tre skjøtematerialer som basismateriale og massivt tre skinn på overflaten, og den samlede effekten er den samme som massivt tre; massivtre finér skap er to-lags Massivt treFordeler: massivtre skap har god stabilitet, naturlig og sjenerøs tekstur, ingen sprekker, ingen deformasjon.Ulemper: prisen er relativt høy, og den vanntette ytelsen og korrosjonsmotstanden til billige og dårlige massivtre skap er ikke høye;Melamin dekorativ panel typeMelaminplate kalles også økologisk plate, dobbel finérplate, malingsfri plate. Papir med forskjellige farger eller teksturer dynkes i melaminharpikslim, og tørkes deretter til en viss grad av herding, og spres deretter på sponplater eller fiberplater med middels tetthet. Eller hard fiberplate overflate, dannet ved varmpressing.

Fordeler: Meget høy hardhet, samtidig slitesterk, varmebestandig og korrosjonsbestandig; overflaten er veldig flat, fargene er forskjellige, og ulike krav til utseende kan oppfylles.Ulemper: Pass på å ta hensyn til ekte produkter og god kvalitet! Råmaterialet til melamin er rimelig, men hvis teknologien ikke er god, er kantbåndet lett å kollapse. Mange svarthjertede produsenter oppfyller ikke de kvalifiserte standardene, noe som lett vil forårsake luftforurensning i hjemmet og påvirke menneskers helse.Plast dørpanel (pvc støpt plate)

Grunnmaterialet til blisterbrettet er tetthetsplate, og overflaten er laget av vakuumblister eller en sømløs PVC-filmkomprimeringsprosess blir tatt i bruk.Fordeler: Den sømløse PVC-filmpresseprosessen krever ikke kantforsegling, og det er ingen problemer med å åpne lim. Dette brettet ikke sprekker eller deformeres, er ripebestandig, flekkbestandig og falmingsbestandig. Fargen er rik, trekornet er levende, og den monokrome fargen er ren og nydelig.Ulemper: Fordi utseendet er PVC-film, er ytelsen til høytemperaturmotstand dårlig, og røyking av sigarettsneiper på den vil lett forårsake skade på pvc-filmen.Kledningsrammedør

Kledningsramme type dørkarm Grunnmaterialet til dørkarmen er MDF, outsourcing PVC, og dørkjerneplaten er MDFFordeler: Rammen og dobbelfineren kan matches vilkårlig, med en stilig personlighet. Dessuten er rammen og kjerneplatestrukturen ikke rotete, deformeres ikke og trenger ikke kantforsegling.Ulemper: ombehandlet og spleiset av kjøkkenskapfirmaet.

Rustfrie skap, for å si det enkelt, er skap laget av rustfritt stål, hvorav 304 rustfrie skap er de beste.Fordeler: Det rustfrie stålmaterialet er svært miljøvennlig og har ingen stråling. Benkeplaten vil ikke sprekke, og det er ingen grunn til å bekymre seg for avl av bakterier. Den er brannsikker, slagfast, lett å rengjøre og skifter aldri farge.Ulemper: Kostnaden for skap i rustfritt stål er relativt høy. Hvis du ikke velger en passende form, er det lett å fremstå som kald hjemme.Aluminium dørkarm glass dørpanel

Den legemliggjør en følelse av modernitet og er for tiden veldig populær. Den brukes som avsetning i hele kjøkkenskapet. Det innlagte glasset har en delikat tekstur og varer lenge.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
kjøkken skapdører
kjøkkenpakker
kjøkkendører
flatpakke garderober
kjøkkenskap