Kjøkkenskapsmaterialer bør brukes på denne måten, det er mange fordeler

- 2021-12-08-

Nylig møtte jeg en nabo i samfunnet på vei hjem. Jeg snakket mye underveis. Jeg fikk også vite at han skal pusse opp huset. Nå ligger problemet på kjøkkenet.


De eldre hjemme fortalte at skapene alle er laget av kvartsstein. Han tok seg også tid to gå til markedet for å ta en titt. Mange skapbenkeplater er laget av kvartsstein.


Men skapkroppen bruker den fuktsikre brettet i brettet, så jeg er veldig sammenfiltret nå, jeg vet ikke forskjellen på de to.

Kjøkkenskapsplater


Kjernen i et kjøkken er trolig skapene. Skapene er satt sammen av skap, dører og benkeplater. Kvaliteten på skapene er lik dagliglivet på kjøkkenet. Derfor bør valget av materialer i denne forbindelse ikke være slurvete. La oss sammenligne fordelene og ulempene med de to.


Benkeplate i kvartsstein


For det første, fra kvartssteins perspektiv, er grunnen til at den kan bli et dekorativt materiale for bygningsinteriør på grunn av sine egne fordeler: for det første har den ingen forurensning, og så er den ikke-giftig og ikke-strålende, ikke lett å penetrere flekker, og har høy hardhet.


Da vil det ikke være noen mulighet for å bli ripet lett, det vil ikke falme eller endre farge, selv om det brukes over lengre tid, vil det ikke vise et gammelt utseende. Et annet viktig poeng er at den er spesielt motstandsdyktig mot høye temperaturer! På denne måten er det ingen grunn til å bekymre seg for faren for forbrenning på grunn av høy temperatur;


Kabinett


På grunn av den høye hardheten er det imidlertid vanskeligere å reparere når det først er sprekker. Dessuten er det ikke mange valg for formen på kvartsstein. Det er relativt enkelt og prisen er høyere enn for kunststein;


Kjøkkenskapsplater


Etter å ha lest steinen, la oss ta en titt på fordelene og ulempene med brettet. Den fuktsikre platen skal legge til en viss andel fuktsikre partikler til grunnmaterialet under den første produksjonsprosessen, så det har en stor fordel i fuktsikker ytelse. Det er miljøvennlig enn sponplater og har god vannmotstand. , Så denne typen brett er en av de flere platene som brukes som skap på kjøkkenet.


Benkeplate i kvartsstein


Hvis du snakker om mangler, unngå riper fra skarpe gjenstander under bruk. Hvis du berører vann, bør du tørke det rent i tide. Selv om det er fuktsikkert, kan langvarig kontakt med vann også forårsake hevelse eller deformasjon. Ark, så vær oppmerksom på problemet med kantforsegling, når det faller av, husk å reparere det for å unngå fuktighet.


Kabinett


Ved å kombinere det ovennevnte er benkeplaten definitivt det riktige valget for kvartsstein. Når det gjelder materialet til skapet, er fuktsikker brett også et godt valg. Selvfølgelig er din preferanse det viktigste.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

flatpakke kjøkken priser

kjøkkenskap

tilpassede flatpakke kjøkken

kjøkken

nye kjøkken