Modular Flat Pack Kjøkken Veggskap

Modular Flat Pack Kjøkken Veggskap

Modular Flat Pack Kjøkken Veggskap er en del av kjøkkenet, veggskap er ikke bare å forstørre kjøkkenplassen din også Maksimer bruken av kjøkkenplass.

Produkt detalj

Modular Flat Pack Kjøkken Veggskap

 

1. Modular Flat Pack Kjøkken Veggskap er en del av kjøkkenet, veggskap er ikke bare å forstørre kjøkkenplassen din også Maksimer bruken av kjøkkenplass.

2. Helt riktige størrelser treffer ikke hodet ditt og er lette å bære.

3. Hver flatpakke i kjøkkenskap er nøyaktig kuttet og boret på kjøkkenets produksjonsanlegg, så alt du trenger å gjøre er å passe brikkene sammen - omtrent som et puslespill.

4. Flatpakket kjøkken er modulære, noe som betyr at de kan konfigureres til nesten alle områder. Det beste av alt er at de er enkle å montere og installere. Og hvis du håndterer montering og installasjon selv, kan du spare penger.


 

Faktorer for modulær flat pakke kjøkkenveggskap doble dører

 

âodžModular Flat Pack Kitchen Veggskap er laget av miljøvennlige sponplater av fuktfiber.

â ˜ Toppmerke Blum hengsel myklukking besto testen på 200 000 tidsåpning og lukking

- Alle størrelser er tilgjengelige for å passe til kjøkkenrommet ditt

˜16/18 mm solid bakpanel er mer stabil struktur og mer holdbar

â expansionžAntirust ekspansjonsskrue eller opphengsbeslag for hengende veggskapRelatert produktanbefaling

 

Kjøkkenet er der familien kommer sammen

Dette er det eneste stedet i hjemmet ditt hvor en familie må samles. Det er en usynlig kraft som får deg til å sitte sammen på kjøkkenet og minne deg om den sanne kraften i familiebånd og kvalitetstid for familien. Vi skylder alle en stor takk til vårt gamle og uimotståelige kjøkken der vi vokste opp. Våre kjøkken er bokstavelig talt sprudlende av positive og uforglemmelige barndomsminner.

Begynn å velge kjøkkenstilen du vil ha, det er moderne stil, landlig stil, tradisjonell design, enkel europeisk stil, du kan velge dem fra melamin, PVC, lakk, akryl, UV, trefiner, uansett hva det er, blir det din mest favoritt kjøkken.


 

Modulær flat pakke kjøkkenveggskapsmateriale parameter

 

PUNKT

Veggskap, veggdørskap i vegg, Modular Kitchens Flat Pack

Kabinettkode

WXX72 (XX er bred i skapet)

tykkelse

16,18 mm

Materiale

Sponplate/kryssfiner

Farge

Hvit eller grå

Karakter

E0, E1 (formaldehydutslipp - 0,08 mg/m3)

Skap bredt

800-900 mm

Hengsel

DTC,Blum myk lukkingstype

Bein

PP kraftig justerbart ben

Skuff

DTC,Blum, GARIS tandemboks eller undermontert skinne

Dørmateriale

18 mm MDF Melamin, laminat, PVC (termofoiled), lakk, akryl, laminat

MOQ

20GP (ca. 200-300 skap)

Pakking

Flat pakking/Slå ned pakking


Detaljer om Flat Pack Kjøkken Veggskap dobbel Dører

 

â ‘Miljøvennlig sponplate/kryssfiner

Alle panelene våre er i samsvar med utslippsklassen European E1 og oppfyller de strenge California Air Resources Board (CARB) utslippsstandardene."Perfekt melamin Kantbånd

Fordelene med den firesidige kantforseglende skapdesignen er ikke bare å redusere frigjøring av formaldehyd, men også å forhindre at fuktighet kommer inn i platens underlag for å forhindre deformasjon


 

â ¢ Maskinvare for kabinetttilkobling

Samarbeid med internasjonale toppmerker: BLUM & DTC. 50 års levetid. Består 200 000 åpning og lukking syklus test.
Flat Pack Kjøkken Veggskap dobbel Dører innvendig struktur

 

Flatpakket kjøkken tilbyr en fantastisk blanding av kvalitet, stil og verdi, noe som gjør dem perfekte for huseiere, investorer og D.I.Y. entusiaster likt. J&S kjøkken deler årsakene til at flatpakket kjøkken gir den perfekte løsningen for ethvert hjem.Produksjonslinje

 

Eie 4 produktlinjer, hovedsakelig bestående av HOMAG-maskiner i Tyskland, garanterer presisjonen i produksjonen. JS bruker E1 eller CARB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, for eksempel sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet.

 


Project Case

 

Vi har vært over et dusin år med å eksportere erfaring for globale boligprosjekter, vi leverer flatpakket kjøkkenskap, skreddersydd kjøkkengarderobe, forfengelighet på bad til mange land over 2000 prosjekter.Som United Stated, Mexico, Canada, Sør-Afrika, Dubai , Malaysia, Kambodsja, Thailand, Australia, New Zealand.ect.FAQ

 

Spørsmål: Hva er et flatpakket kjøkken?

Flatpakket kjøkken leveres i en eske, klar til å settes sammen og installeres selv eller av en håndverker. Den modulære stilen på skapet gjør det enkelt å velge komponentene som trengs for å lage det ideelle kjøkkenet for rommet ditt. Start med å velge skap, og gå deretter videre til tilbehør, dører, paneler og benkplater.


Spørsmål: Er det enkelt å montere skapet?

Flatpakket kjøkken er modulære, noe som betyr at de kan konfigureres til nesten alle områder. Det beste av alt er at de er enkle å montere og installere. Og hvis du håndterer montering og installasjon selv, kan du spare penger.


Q. Valg av kjøkkenskapsmateriale.

A: Vi har mange kjøkkenskapsmateriale, dørstil, benkeplate, pakking for kundenes alternativer.


Sp. Hva er dørmaterialet du bruker?

A: Vi har stort materialinventar melamin, PVC, UV, lakk, akryl, trefiner.
Hot Tags: Modular Flat Pack Kjøkken Veggskap, Produsenter, Leverandører, Engros, Fabrikk, Tilpasset, På lager, Bulk, Kina, Billig, Rabatt, Lav Pris, Kjøp Rabatt, Pris, Prisliste, Tilbud, Mote, Nyeste, Kvalitet, Holdbar, Siste Design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter