Stor hjørne garderobe hengslet dør garderobe

Stor hjørne garderobe hengslet dør garderobe

J&S leverer stor hjørne garderobe Hengslet dør garderobe En utmerket garderobe bør ikke bare være et skap for oppbevaring, men en magiker som hjelper deg med å ordne opp klærne enkelt.

Produkt detalj

Stor hjørne garderobe hengslet dør garderobe

 

J&S leverer stor hjørne garderobe Hengslet dør garderobe En utmerket garderobe bør ikke bare være et skap for oppbevaring, men en magiker som hjelper deg med å ordne opp klærne enkelt. Garderoben kan deles inn i menns deler og kvinnedeler slik at klærne lett kan bli funnet ut.

Vi tilbyr one-stop-løsningstjeneste, sparer tid og energi. Hvis du er en byggherre, entreprenør, utvikler, kjøkkenhandler, renoveringsfirma, velkommen til å kontakte oss.

 

 

 

Stor hjørne garderobe hengslet dør garderobe

 

A, Garderobeskap Fleksible interiøralternativer hjelper deg med å få mest mulig ut av lagringsplassen på soverommet.

b, Garderobe med skuffer Hold verdisakene dine låst og sikre inne i en safe fra garderoben.

c, hjørne garderobe Spar plass på soverommet ditt med skyvedørene våre.

d, Store garderobelamper kan settes til å slås på og av ved å åpne og lukke garderobedørene.

Tilpasset dine behov. Våre designere vil hjelpe deg med å velge fra et bredt utvalg av utførelser som forbedrer din personlige stil, samtidig som de passer best til dine budsjettkrav. Du finner garantert de finishene og fargene du vil elske, slik at vi kan lage et design som er ditt eget.Stor hjørne garderobe Hengslet dør garderobeparameter

 

Punkt

Garderobeskap, glidende garderober, hjørnegarderobe

Garderobe med skuffer, store garderober

Materiale

Sponplate / melaminfinish i E1-klasse

Slaktemateriale

Sponplate / MFC / Kryssfiner melamin ferdig

Kroppstykkelse

18 / 25mm (tilpasset)

Kadavers farge

Vanligvis i hvitt

Dørmateriale

MDF / PLYWOOD

Tilbehør

Blum / Hettich / kinesisk DTC

Størrelse og design

Egendefinert størrelse og design i henhold til kundens layout

 

Stor hjørne garderobe Hengslet dør garderobe Parameter tilbehør

 

Vi tilbyr mange verdifulle tilbehør til garderobeplassen. Dette praktiske tilbehøret lar deg skape og dele opp plass i garderobeskap for å optimalisere plass og oppnå fullt tilpasset organisering. Nå kan du utforme innsiden av garderoben din med tilbehør som uttrekk av gitter, oppbevaringsboks, buksestativ, skyvespeil osv. Lagringssystem Fleksible interiøralternativer i garderoben hjelper deg å få mest mulig ut av lagringsplassen på soverommet.
Produksjonslinje

 

Egne 4 produktlinjer, hovedsakelig bestående av Tyskland HOMAG-maskiner, garanterer produksjonsnøyaktigheten. JS bruker E1- eller CARB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, som sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet. stor hjørne garderobe hengslet dør garderobe er laget av 18 mm sponplater melamin, kamlås og skruer som for tilkoblingsmaskinvare. vi bruker unik programvare for materialnedbrytning for å sikre de riktige størrelsene på per panel. uten kvalitetsproblemer.Prosjekt sak

 

Vi har vært over et dusin år med eksporteksport for globalt boligprosjekt, vi leverer kjøkkenskap med flat pakke, skreddersydd kjøkkenskap, bad forfengelighet til mange land.

Slik som United Stated, Mexico, Canada, Sør-Afrika, Dubai, Malaysia, Kambodsja, Thailand, Australia, New Zealand. Ect.

Teamet vårt setter alltid kundetilfredshet som en prioritet og forstår kundens krav fullt ut, står i samme sko med utvikler, byggherre, konstruktør, arkitekt og huseiere. Dette gir høyt omdømme til oss og våre kunder, og det vil fortsette å være målet for vårt selskap og våre ansatte.

Takk for at du stoler på oss. Vi er glade for å diskutere med deg ansikt til ansikt. Velkommen til å besøke vårt showroom, fabrikk og snakke med oss. Se selv!

 


FAQ

 

Spørsmål: Hva er din MOQ?

A: Vi krever ikke en MOQ. Men vi vil foreslå at du kjøper 1x20 GP for å sikre FCL sikker frakt.


Spørsmål: Hvordan får jeg en pris fra deg?

Svar: Vi trenger at du sender oss plantegning, sluttplan, produktkrav og andre dokumenter som kan hjelpe oss med å forstå bedre om prosjektet ditt. Så vil vi diskutere med deg og sitere pris til deg med beste forslag.


Spørsmål: Gir du designtjeneste hvis jeg sender prosjektinformasjon og planløsning til deg?

A: Akkurat, vi tilbyr Auto-CAD tegning i henhold til plantegningen din. 3D-gjengivelsesdesign vil bli tilbudt mot betaling.


Spørsmål: Hva er betalingsperioden din?

A: Normalt godtar vi 30% innskudd av TT før produksjon, balanse som skal betales før lasting.


Spørsmål: Hva er handelsbetegnelsen din?

A: Vår standard prisperiode er FOB Kina.


Spørsmål: Hva er produksjonskapasiteten din?

A: 15 000 modulskap per måned


Spørsmål: Hvordan sjekker jeg kvaliteten?

A: J&S gjør alltid egenkontroll og tar bilder av hvert skap / dimensjon / detalj. Bilder vil bli sendt til deg. I tillegg kan dere sende inspektør, vi er velkomne til å inspisere fabrikken, eller vi sender om mulig live video.

 

Takk for at du kom inn på nettstedet mitt. Jeg tror du vil vite følgende informasjon. Hvis det ikke inneholder spørsmålet du vil vite, kan du sende oss en e-post.
Hot Tags: Stor garderobe med hengslede dører Design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter