Kjøkken Refacing skapdører og skuffer Skapdør

Kjøkken Refacing skapdører og skuffer Skapdør

Kjøkken refacing skapdører og skuffer skapdør, flatpack kjøkken er enkle å installere og kan spare deg penger på trader. Hvis du har grunnleggende ferdigheter med håndverktøy og vet hvordan du leser instruksjoner, bør du ikke møte for mange hindringer når du bygger kjøkkenet ditt.

Produkt detalj

Kjøkken Refacing skapdører og skuffer Skapdør


Kjøkken refacing skapdører og skuffer skapdør, flatpack kjøkken er enkle å installere og kan spare deg penger på trader. Hvis du har grunnleggende ferdigheter med håndverktøy og vet hvordan du leser instruksjoner, bør du ikke møte for mange hindringer når du bygger kjøkkenet ditt. Flatpack kjøkken leveres med detaljerte, lettfattelige instruksjoner, og du kan også finne alle våre instruksjoner på nett.

JFaktorer

âKjøkkenrefacing skapdører og skuffer skapdør

âKamlås eller skrue kan velges

âJusterbare hyller, gratis fordeling av lagringsplass

â 16/18 mm solid bakpanel er mer stabil struktur og mer holdbar

â Kraftig engangsbrikettering av ben, sterkere lastekapasitet.Kjøkkenrefacing skapdører og skuffer skapdør


PUNKT

utskifting av kjøkkenskapdører og skuffer
kjøpe kjøkken skapdører
hvor kan jeg kjøpe skapdører
Kun kjøkkenskapsdører
stiler på kjøkkenskap

Skapkode

BXX72 (XX er skap bred)

16,18 mm

Sponplater/kryssfiner

Hvit eller grå

Karakter

E0,E1(Formaldehydutslipp

Skap bredt

200,300,350,400,450,500,600 mm

Hengsel

DTCï¼Blum

Bein

PP

Skuff

DTCï¼Blum,GARIS tandemboks eller undermontert skinne

Dørmateriale

18mm MDF/plywooy

Melamin, laminat, PVC (varmefolie), lakk, akryl, laminat

MOQ

20GP (omtrent 200-300 skap)

Pakking

Flat pakking/Knock down pakking


Detaljer om kjøkken skapdører og skuffer skapdør


â Miljøvennlig

Alle våre paneler overholder utslippsklasse European E1 og oppfyller de strenge California Air Resources Board (CARB) utslippsstandardene.â¡Perfekt melamin kantbånd

Fordelene med det firesidige kantforseglede skapdesignet er ikke bare å redusere frigjøringen av formaldehyd, men også å forhindre at fuktighet kommer inn i plateunderlaget for å forhindre deformasjonâ¢Cabinet Connect hardwareSamarbeid med internasjonale toppmerker: BLUMOversikt over skapdører og skuffer på kjøkkenet

Flatpakkekjøkken tilbyr en fantastisk blanding av kvalitet, stil og verdi, noe som gjør dem perfekte for huseiere, investorer og D.I.Y. like entusiaster. J


FAQ


Et godt sett med skap er sammensatt av høykvalitets hengsler og skinner. Hvordan mvedlikehold av maskinvaretilbehør til skap.
1. Hengsler

Hold innsiden av skapet tørt og unngå hengsler og annen maskinvare i den fuktige luften; tilsett smøreolje regelmessig hver 2.-3. måned, og tørk forsiktig med en tørr myk klut; hvis du finner ut at det er svarte flekker på overflaten som er vanskelig å fjerne, bruk Tørk med litt parafin, ikke rengjør med kjemiske rengjøringsmidler eller sure væsker.

2. Glideskinne

Tilsett regelmessig smøreolje, og tørk den tørr med en tørr myk klut hvis den blir våt; sjekk glideskinnen fra tid til annen for fine partikler og rengjør den i tide for å unngå skade på glideskinnen.

3. Håndtak

Siden håndtaket ofte trekkes, er det lett å løsne over tid. Sjekk at skruene er stramme regelmessig, og bytt dem ut med nye hvis de faller av. Vær forsiktig så du ikke legger våte håndklær eller lignende på håndtaket. Trehåndtaket er lett å bli vått, og jernet eller kobberet har lett for å ruste og falle av malingen.

4, Kickboard

Vedlikehold av gulvlister i tre bør ta hensyn til å holde skapområdet tørt for å unngå skade på gulvlister i det fuktige miljøet, og regelmessig voks eller påfør vanntettingsmiddel for vedlikehold. Metallgulvlister bør forhindres fra å bli ripet opp av skarpe gjenstander, og PVC-gulvlister kan bare byttes ut når de er sprukket.Hot Tags: Kitchen Refacing Cabinet Doors And Drawers Skapdør, Produsenter, Leverandører, Engros, Fabrikk, Tilpasset, På lager, Bulk, Kina, Billig, Rabatt, Lavpris, Kjøp rabatt, Pris, Prisliste, Tilbud, Mote, Nyeste, Kvalitet, Holdbar , Siste design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter