Kjøkkenmaskin DIY Flat Pack Kjøkken M/W Veggenhet

Kjøkkenmaskin DIY Flat Pack Kjøkken M/W Veggenhet

Kitchen Maker DIY Flat Pack Kitchen M/W Wall Unit er en del av den øvre enheten på kjøkkenet, veggskap forstørrer ikke bare kjøkkenrommet ditt, maksimerer også bruken av kjøkkenplass.

Produkt detalj

Kjøkkenmaskin DIY Flat Pack Kjøkken M/W Veggenhet

 

1. Kjøkkenmaskin DIY Flat Pack Kjøkken M/W Veggenhet er en del av den øvre enheten på kjøkkenet, veggskap er ikke bare å forsterke kjøkkenplassen din også Maksimer bruken av kjøkkenplass.

2. Bygget M/W inn i skapet, la kjøkkenet se pent og ikke kaotisk ut.

3. Hver flatpakke i kjøkkenskap er nøyaktig kuttet og boret på kjøkkenets produksjonsanlegg, så alt du trenger å gjøre er å passe brikkene sammen - omtrent som et puslespill.

4. Flatpakket kjøkken er modulære, noe som betyr at de kan konfigureres til nesten alle områder. Det beste av alt er at de er enkle å montere og installere. Og hvis du håndterer montering og installasjon selv, kan du spare penger.

5. J&S har spesialisert seg på flatpakket kjøkkenvirksomhet i flere titalls år med rik erfaring, vi leverer også skreddersydd kjøkken til prosjekt, sterkt salgsteam og teknikklag vil hjelpe deg med å sortere ut nøkkelpunktinformasjon fra stor prosjektarkitekturtegning.


 

Faktorer for flatpakket kjøkken Garderobe 1 dør veggskap

 

☞Kitchen Maker DIY Flat Pack Kitchen M/W Veggenhet er laget av miljøvennlige fuktfibersponplater.

oorDør kan være å åpne døren eller klappe opp døren.

600 mm bred er nøyaktige størrelser på enhver modell av M/W.

˜16/18 mm solid bakpanel er mer stabil struktur og mer holdbar.

âožIngen bakpanel for oppvarming av varmespredning.Mat både kropp og sjel

 

Matlaging handler aldri bare om matlaging og servering, ikke sant? Du lager mat fordi du liker å lage mat og fordi dine nærmeste vil nyte maten. Våre kjøkken er endeløse generatorer av positiv energi og inspirerende vibber av en grunn. Det er ingen andre rom i hjemmet ditt som får deg til å føle deg bra som kjøkkenet gjør det hele tiden. Kjøkkenet er familiens tempel for positiv energi og oppmuntrende følelser.

Begynn å velge kjøkkenstilen du vil ha, det er moderne stil, landlig stil, tradisjonell design, enkel europeisk stil, du kan velge dem fra melamin, PVC, lakk, akryl, UV, trefiner, uansett hva det er, blir det din mest favoritt kjøkken.


 

Kitchen Maker DIY Flat Pack Kitchen M/W Wall Unit material parameter

 

PUNKT

Flatpakkepriser, Diy skap, Flat Pack Klesvask Nz, Diy Kjøkkenskap Maker, Flat design Kjøkken

Kabinettkode

WMXX72 (XX er bred i skapet)

tykkelse

16,18 mm

Materiale

Sponplate/kryssfiner

Farge

Hvit eller grå

Karakter

E0, E1 (formaldehydutslipp - 0,08 mg/m3)

Skap bredt

200-900 mm

Hengsel

DTC,Blum myk lukkingstype

Bein

Ikke tilgjengelig

Skuff

Ikke tilgjengelig

Dørmateriale

18 mm MDF Melamin, laminat, PVC (termofoiled), lakk, akryl, laminat

MOQ

20GP (ca. 200-300 skap)

Pakking

Flat pakking/Slå ned pakking


Detaljer om Kitchen Maker DIY Flat Pack Kitchen M/W Wall Unit

 

â ‘Miljøvennlig sponplate/kryssfiner

Alle panelene våre er i samsvar med utslippsklassen European E1 og oppfyller de strenge California Air Resources Board (CARB) utslippsstandardene."Perfekt melamin Kantbånd

Fordelene med den firesidige kantforseglende skapdesignen er ikke bare å redusere frigjøring av formaldehyd, men også å forhindre at fuktighet kommer inn i platens underlag for å forhindre deformasjonâ ¢ Maskinvare for kabinetttilkobling

Samarbeid med internasjonale toppmerker: BLUM & DTC. 50 års levetid. Består 200 000 åpning og lukking syklus test.
Kjøkkenmaskin DIY Flat Pack Kjøkken M/W Veggenhet intern struktur

 

Flatpakket kjøkken tilbyr en fantastisk blanding av kvalitet, stil og verdi, noe som gjør dem perfekte for huseiere, investorer og D.I.Y. entusiaster likt. J&S kjøkken deler årsakene til at flatpakket kjøkken gir den perfekte løsningen for ethvert hjem.Produksjonslinje

 

Egne fire produktlinjer, hovedsakelig bestående av HOMAG-maskiner i Tyskland, garanterer presisjonen i produksjonen. JS bruker E1 eller CRAB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, for eksempel sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet.Project Case

 

Vi har over et dusin år eksportert erfaring for globale boligprosjekter, vi leverer flatpakket kjøkkenskap, skreddersydd kjøkkengarderobe, forfengelighet på badet til mange land.For eksempel USA, Mexico, Canada, Sør-Afrika, Dubai, Malaysia, Kambodsja , Thailand, Australia, New Zealand.FAQ

 

Spørsmål: Hva er et flatpakket kjøkken?

Flatpakket kjøkken leveres i en eske, klar til å settes sammen og installeres selv eller av en håndverker. Den modulære stilen på skapet gjør det enkelt å velge komponentene som trengs for å lage det ideelle kjøkkenet for rommet ditt. Start med å velge skap, og gå deretter videre til tilbehør, dører, paneler og benkplater.


Spørsmål: Er det enkelt å montere skapet?

Flatpakket kjøkken er modulære, noe som betyr at de kan konfigureres til nesten alle områder. Det beste av alt er at de er enkle å montere og installere. Og hvis du håndterer montering og installasjon selv, kan du spare penger.


Spørsmål: Hvor lang tid tar det deg å gi designalternativene for oss?

2 dager etter at kunden ga oppsett og tydelig måling


Spørsmål: Har du en prisliste?

Ja, send oss ​​en e -post/forespørsel, du vil få en standard prisliste for referanse.


Spørsmål: Hvor lang er leveringstiden din?

25-35 dager


Spørsmål: Hvor mange produksjonslinjer på fabrikken?

4 linjer


Takk for at du kom inn på nettstedet mitt. Jeg tror du vil vite følgende informasjon. Hvis det ikke inneholder spørsmålet du vil vite, kan du sende oss en e -post.
Hot Tags: Kitchen Maker DIY Flat Pack Kitchen M/W Wall Unit, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, bulk, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøp rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, Kvalitet, holdbar, siste design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter