Kjøkkenskapdører vender ut Melamin skapdører

Kjøkkenskapdører vender ut Melamin skapdører

Vi leverer Kjøkkenskapdører Faces Melamin skapdører.Melaminpanel brukes til å lage flate paneler til skap, dørpaneler, garderobeskyvedører eller dekorative plater.

Produkt detalj

Kjøkkenskapdører vender ut Melamin skapdører

 

Vi leverer Kjøkkenskapdører Faces Melamin skapdører.Melaminpanel brukes til å lage flate paneler til skap, dørpaneler, garderobeskyvedører eller dekorative plater. Den er rimelig og har en rekke farger og mønstre. Grunnmaterialet er vanligvis sponplater og kryssfiner som skap


 

 

Kjøkkenskapdører vender ut Melamin skapdører

 

âDet er en arbeidstrekant i de U-formede kjøkkenene. Kjøkkenbrukere har ikke bare et stort arbeidsområde når de tilbereder mat og vasker oppvasken, men de kan også enkelt samhandle med folk utenfor kjøkkenet.

âDen generelle følelsen er enkel og sjenerøs, med kantbånd i samme farge som visuelt integrerer hele skapet, som kan matches med alle slags kjøkken, noe som er praktisk og praktisk.

â


 


Kjøkkenskapdører vender ut Melamin skapdører

 

Type

Kjøkkenskapdørstiler,Kjøkkendørfronter,Nye kjøkkenskapdører,skapflater,uferdige kjøkkenskapdører

Tykkelse

9/15/16/18/25 mm

Grunnmateriale

Sponplater, kryssfiner, MDF, HMR

Arkstørrelser

1220*2440mm

Materialkvalitet

E0,E1

Kantbånd

1-1,5 mm PVC, aluminium, innfelt Alu håndtak

applikasjon

Kjøkkenskap, garderobeskap, servantskap på badet, innerdør, klaffe

 

Miljøvennlig og høy styrke for å lage kjøkkenskapsdører Skap melamindører

 

Alt vårt råmateriale av paneler er E1-klasse og når de internasjonale standardene, vær sikker på å kjøpe og bruke.

 

 

Flere alternativer for kjøkkenskapdører Faces Melamin skapdører

 

Original trefarge bringer deg tilbake til naturen og føl deg avslappende. Samme melamindør gir en stor mengde smart moteriktig design. Kombinerer ensfarge med trefargefarge og matchende svart håndtak for å gjenspeile følelsen av luksus. Vi har rike erfarne designere for å lage ditt varme kjøkken spesielt for deg. Soverom, bad.

 


Fargealternativer

 FAQ

 

1. Er melamin trygt for kjøkkenskap?
Melaminen som brukes i kjøkkenskap er mer spesifikt Thermally-Fused Melamin, eller TFM. Dette er en annen melamin enn den kjemikerne snakker om. Mens melamin i seg selv er giftig, er den bearbeidede melaminharpiksen som brukes i trebearbeiding behandlet og trygt å bruke i prosjektkonstruksjon. Kjøkkenskapdører vender ut Melaminskapdører


2. Kan du bruke melamin til skapdører?
Dette materialet brukes til skap og kan trykkes med en rekke design og mønstre. Kjøkken skapdører ansikter Melamin skapdører er et plastmateriale som er svært slitesterkt og har et bredt utvalg av farge- og mønstermuligheter. Dette materialet brukes ofte i moderne skap og er rimeligere enn tre.


Hot Tags: Kjøkkenskapdører ansikter Melamin skapdører, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, bulk, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøpe rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, kvalitet, holdbar, Siste design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter