Frittstående forfengelighet med baderom

Frittstående forfengelighet med baderom

Det er en frittstående forfengelighet med baderom. Nydelig, romslig, levende, design av akryl veggmontert baderomsskap fører til en koselig livsstil for alle familier.

Produkt detalj

Frittstående forfengelighet med baderom

 

Det er en frittstående forfengelighet med baderom. Nydelig, romslig, levende, design av akryl veggmontert baderomsskap fører til en koselig livsstil for alle familier. Veggmontert medisinskap med iøynefallende gul farge hilser på refleksjonen vår om morgenen og leder oss til sengs om natten. Veggmontert medisinskap med gråtonet melaminfinish gir dette badet et muntert utseende uten å gå på bekostning av de rene linjene. J&S bruker spesiallagede løsninger basert på gitte dimensjoner for å la skapene passe nøyaktig på spennende størrelser.

Vi tilbyr en rekke tjenester for å gjøre livet ditt enklere. Vi tilbyr tjenester som inkluderer design, måling, pakke, installasjon og produktgaranti.


 

 

Frittstående forfengelighet på badet med topper

 

PUNKT

DES

W

D

H

HOVEDSKAP

18MM PLYWOOD

1490

545

380

SPEIL

LED-LYS + GOLEN SS

1500

 /

700

BASSENG

DISK BASSENG

500

390

140

DISK

SOLID OVERFLATE

1500

550

30

Storage System holder badet ditt rotfritt med vår innovative og oppgraderingsverdige baderomsoppbevaring;

Belysningssystem sørger for at alt badet ditt er spesielt designet for badet;

Maskinvare bruker topp Kina merke skuff løpere, Blum mykt lukkende hengsler;Parameter for frittstående forfengelighet på badet med topper

 

Type

Frittstående forfengelighet med baderom

Trekk

Baderomskap, Baderomsskap

Bad forfengelighet enheter, vask skap

Bad forfengelighet med topper

Slaktemateriale

18mm PLYWOOD

Dørmateriale

Massivt tre / melamin / lakk / pvc / akryl / finér /

BASSENG

Keramikk

Benkeplate materiale

Kvarts / solid overflate / marmor / granitt (naturlig eller kunstig)

Tilbehør

Tilgjengelig

Størrelse og design

Egendefinert størrelse og design

 

Detials of Frittstående forfengelighet med baderom

 

â ‘Miljøvennlig sponplate / kryssfiner

Alle panelene våre overholder utslippsklassen European E1 og oppfyller de strenge utslippsstandardene for California Air Resources Board (CARB).


 

   

â‘¡Perfekt melamin kantbånd og hull per bore

Fordelene med den firesidige kantforseglingsskapskonstruksjonen er ikke bare å redusere utslipp av formaldehyd, men også å forhindre at fukt kommer inn i brettunderlaget for å forhindre deformasjon.


 

â ‘¢ Kabinettkoble maskinvare


 

 

Samarbeid med internasjonale toppmerker: BLUM & DTC & GARIS. 50 års levetid. Består 200.000 åpnings- og lukkesyklus test.Og skuff er mye brukt i møbelstyreskinner, styreskinner av merkevarer av kurvvare, Kjøkkenskapsskuffer, baderomsskuff.Om fabrikken

 

Samarbeid med tysk maskineri og produksjonsprogramvare fra HOMAG & reg; og bruker materialer av høy kvalitet og intelligent maskin, J & Ss produkter opprettholder høy kvalitet med sterkt konkurransedyktig pris på skreddersydd kjøkkenskap, garderobe, baderomsskap, forfengelighet.

Eier automatiske produktlinjer, hovedsakelig bestående av Tyskland HOMAG-maskiner, garanterer produksjonsnøyaktighet og stabilitet. Informasjonssystemet, preget av big data og cloud computing, forbedrer effektiviteten til massetilpasning.Oversjøisk prosjektetui for kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet

 

J&S, som et av de ledende merkevarene i GuangDong, gir deg de beste kjøkkenskap, garderobe, baderomsskap, hele huset tilpassede produkter. De siste årene har vi arbeidet uendelig med å utvide våre internasjonale markeder. Ved slutten av 2020 ble produktene våre omfavnet av mange land (2000 prosjekter) over hele verden, som Australia, Amerika, Panama, Kambodsja, Malaysia, Thailand, Angola, Kenya, Qatar, Saudi-Arabia osv. Innen 2020 Med eksepsjonell design og vår profesjonelle one-stop-løsningsprosjekttjeneste, blir J & S produkter og tjenester anerkjent internasjonalt av utvikler, byggherrer, entreprenører, prosjektmeglere og renoveringsfirma.FAQ

 

Spørsmål: Hva er politikken din for skadet produkt? De fleste fabrikker sender oss høye mangler.

Ja, dette er ubestridelig problem. Nå har vi utarbeidet et strengt system innen merking og frakt for å redusere risikoen for manglende levering.

Produktene er i strenge QC-system hvert produserer trinn. Hvis du får skade, vil du få erstatning uten tvist.


Spørsmål: Hvor lang tid tar det å gi designalternativene for oss?

2 dager etter at kunden ga layout og klar måling


Spørsmål: Har du en prisliste?

Ja, send oss ​​en e-post / forespørsel, du får en standard prisliste for referanse.

 

Spørsmål: Hvor lang er leveringstiden din?

25-35 dagerSpørsmål: Hvor mange produksjonslinjer i fabrikken din?

4 linjer

 

Spørsmål: Hvordan tilpasser du kjøkkenskapene dine? 

A: For det første, hvis du allerede har planer for kjøkkenskap, kan du sende den til oss. Hvis du ikke har planer for kjøkkenskap, kan du fortelle oss størrelsen og formen på kjøkkenet, gulv til cellehøyde, vindu og vegg plassering, størrelsen på kjøkkenet hvis du har det, lager vi et design for deg.
Hot Tags: Frittstående forfengelighet for bad med topper, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, bulk, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøp rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, kvalitet, holdbar, siste design , 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter