Veggskap i flatpakket kjøkken

Veggskap i flatpakket kjøkken

Flatpakket kjøkken Veggskap er en del av kjøkkenet, veggskap er ikke bare å forsterke kjøkkenplassen din også Maksimer bruken av kjøkkenplass.

Produkt detalj

Veggskap i flatpakket kjøkken

 

1. Flatpakket kjøkken Veggskap er en del av kjøkkenet, veggskap er ikke bare å forsterke kjøkkenplassen din også Maksimer bruken av kjøkkenplass.

2. akkurat riktige størrelser ikke treffer hodet og lett å bære ting.

3. J&S har et spesialisert team for å tilby gratis design, 3D -tegning og komme med forslag eller gi veiledning. Vårt hurtige svar og effektiviseringsarbeid, høy grad av tilpasningsevne vil støtte virksomheten din.

4. Flatpakket kjøkken er modulære, noe som betyr at de kan konfigureres til nesten alle områder. Det beste av alt er at de er enkle å montere og installere. Og hvis du håndterer montering og installasjon selv, kan du spare penger.


 

Faktorer for Flat Pack Kitchens Veggskap

 

â WallžFlat Pack Kitchens Veggskap er laget av miljøvennlige sponplater av fuktfiber.

â ˜ Toppmerke Blum hengsel myklukking besto testen på 200 000 tidsåpning og lukking

- Alle størrelser er tilgjengelige for å passe til kjøkkenrommet ditt

˜16/18 mm solid bakpanel er mer stabil struktur og mer holdbar

âeažKraftig ben, det meste av fabrikken bruker det lille tynne benetRelatert produktanbefaling

 

Kjøkkenet er der familien kommer sammen

Dette er det eneste stedet i hjemmet ditt hvor en familie må samles. Det er en usynlig kraft som får deg til å sitte sammen på kjøkkenet og minne deg om den sanne kraften i familiebånd og kvalitetstid for familien. Vi skylder alle en stor takk til vårt gamle og uimotståelige kjøkken der vi vokste opp. Våre kjøkken er bokstavelig talt sprudlende av positive og uforglemmelige barndomsminner.

Begynn å velge kjøkkenstilen du vil ha, det er moderne stil, landlig stil, tradisjonell design, enkel europeisk stil, du kan velge dem fra melamin, PVC, lakk, akryl, UV, trefiner, uansett hva det er, blir det din mest favoritt kjøkken.


 

Flatpakke kjøkken Veggskapsmateriale parameter

 

PUNKT

Veggskap, vegg enkelt dørskap, flatpakket kjøkkenskap

Kabinettkode

WXX72 (XX er bred i skapet)

tykkelse

16,18 mm

Materiale

Sponplate/kryssfiner

Farge

Hvit eller grå

Karakter

E0, E1 (formaldehydutslipp - 0,08 mg/m3)

Skap bredt

200-600 mm

Hengsel

DTC,Blum myk lukkingstype

Bein

PP kraftig justerbart ben

Skuff

DTC,Blum, GARIS tandemboks eller undermontert skinne

Dørmateriale

18 mm MDF Melamin, laminat, PVC (termofoiled), lakk, akryl, laminat

MOQ

20GP (ca. 200-300 skap)

Pakking

Flat pakking/Slå ned pakking


Detaljer om Enkelt dør base flat pack kjøkken

 

â ‘Miljøvennlig sponplate/kryssfiner

Alle panelene våre er i samsvar med utslippsklassen European E1 og oppfyller de strenge California Air Resources Board (CARB) utslippsstandardene."Perfekt melamin Kantbånd

Fordelene med den firesidige kantforseglende skapdesignen er ikke bare å redusere frigjøring av formaldehyd, men også å forhindre at fuktighet kommer inn i platens underlag for å forhindre deformasjon


 

â ¢ Maskinvare for kabinetttilkobling

Samarbeid med internasjonale toppmerker: BLUM & DTC. 50 års levetid. Består 200 000 åpning og lukking syklus test.

 Flatpakket kjøkken Veggskap innvendig struktur

 

Flatpakket kjøkken tilbyr en fantastisk blanding av kvalitet, stil og verdi, noe som gjør dem perfekte for huseiere, investorer og D.I.Y. entusiaster likt. J&S kjøkken deler årsakene til at flatpakket kjøkken gir den perfekte løsningen for ethvert hjem.

 


Produksjonslinje

 

Egne fire produktlinjer, hovedsakelig bestående av HOMAG-maskiner i Tyskland, garanterer presisjonen i produksjonen. JS bruker E1 eller CRAB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, for eksempel sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet.Project Case

 

Vi har vært over et dusin år med å eksportere erfaring for globale boligprosjekter, vi leverer flatpakket kjøkkenskap, skreddersydd kjøkkengarderobe, forfengelighet på bad til mange land over 2000 prosjekter.Som United Stated, Mexico, Canada, Sør -Afrika, Dubai, Malaysia, Kambodsja, Thailand, Australia, New Zealand.

 

 

 

FAQ

 

Spørsmål: Hva er et flatpakket kjøkken?

Flatpakket kjøkken leveres i en eske, klar til å settes sammen og installeres selv eller av en håndverker. Den modulære stilen på skapet gjør det enkelt å velge komponentene som trengs for å lage det ideelle kjøkkenet for rommet ditt. Start med å velge skap, og gå deretter videre til tilbehør, dører, paneler og benkplater.


Spørsmål: Er det enkelt å montere skapet?

Flatpakket kjøkken er modulære, noe som betyr at de kan konfigureres til nesten alle områder. Det beste av alt er at de er enkle å montere og installere. Og hvis du håndterer montering og installasjon selv, kan du spare penger.


Q. Valg av kjøkkenskapsmateriale.

A: Vi har mange kjøkkenskapsmateriale, dørstil, benkeplate, pakking for kundenes alternativer.


Sp. Hva er dørmaterialet du bruker?

A: Vi har stort materialinventar melamin, PVC, UV, lakk, akryl, trefiner.


Takk for at du kom inn på nettstedet mitt. Jeg tror du vil vite følgende informasjon. Hvis det ikke inneholder spørsmålet du vil vite, kan du sende oss en e -post.
Hot Tags: Flatpakket kjøkken Veggskap, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, masse, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøp rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, kvalitet, holdbar, siste design , 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter