Flatpakke Kjøkkenskap Enkelt klaffskap

Flatpakke Kjøkkenskap Enkelt klaffskap

Flatpakket kjøkkenskap Enkelt klaff opp skap er en del av den øvre enheten på kjøkkenet, veggskap forstørrer ikke bare kjøkkenplassen din, maksimerer også bruken av kjøkkenplass.

Produkt detalj

Flatpakke Kjøkkenskap Enkelt klaffskap

 

1. Flatpakket kjøkkenskap Enkelt klaff opp skap er en del av den øvre enheten på kjøkkenet, veggskap forstørrer ikke bare kjøkkenplassen din, maksimerer også bruken av kjøkkenplass.

2. Ulike skapelementer for alternativ oppfyller forskjell på kundens interesse;

3. Flat pack kjøkken er kostnadsbesparende dem skreddersydd kjøkken;

4. Bruk papplokk eller foldepappeske, kundespesifikk logo kan skrives ut etter behov, og emballasjeformen er firkantet for å markere kvaliteten.

5. J&S har spesialisert seg på flatpakket kjøkkenvirksomhet i flere titalls år med rik erfaring, vi leverer også spesialtilpasset kjøkken for prosjekt, profesjonelt salgsteam og teknikklag vil hjelpe deg med å sortere ut nøkkelpunktinformasjon fra stor prosjektarkitekturtegning.


 

Faktorer for Flat Pack Kjøkkenskap Enkelt klaffskap

 

☞Flat Pack Kjøkkenskap Single Flap Up skap er laget av 18 mm MFC miljøvennlig materiale;

âStžStabil skapstruktur med kamlås eller skruer;

- Slipp opp lagringsplassen ved å justere hyller;

âolidžSolid bakpanel eller 5 mm bak begge alternativene er sterke nok;

âasžHar per-drilled hole and cutting. montere enkelt for alle.Kitchen er stedet Feed både kropp og sjel

 

Matlaging handler aldri bare om matlaging og servering, ikke sant? Du lager mat fordi du liker å lage mat og fordi dine nærmeste vil nyte maten. Våre kjøkken er endeløse generatorer av positiv energi og inspirerende vibber av en grunn. Det er ingen andre rom i hjemmet ditt som får deg til å føle deg bra som kjøkkenet gjør det hele tiden. Kjøkkenet er familiens tempel for positiv energi og oppmuntrende følelser.

Begynn å velge kjøkkenstilen du vil ha, det er moderne stil, landlig stil, tradisjonell design, enkel europeisk stil, du kan velge dem fra melamin, PVC, lakk, akryl, UV, trefiner, uansett hva det er, blir det din mest favoritt kjøkken.


 

 

Flatpakke Kjøkkenskap Enkelt klaff opp skapmateriale parameter

 

PUNKT

Diy kjøkkenpakker, flatpakke kjøkkeninstallatører, flatpakket kjøkken, Ikea kjøkken flatpakke, ferdige kjøkken

Kabinettkode

WFXX36 (XX er bred i skapet)

tykkelse

16,18 mm

Materiale

Sponplate/kryssfiner

Farge

Hvit eller grå

Karakter

E0, E1 (formaldehydutslipp - 0,08 mg/m3)

Skap bredt

600.700.800.900.1000mm

Hengsel

DTC,Blum myk lukkingstype

Bein

Ikke tilgjengelig

Skuff

Ikke tilgjengelig

Dørmateriale

18 mm MDF Melamin, laminat, PVC (termofoiled), lakk, akryl, laminat

MOQ

20GP (ca. 200-300 skap)

Pakking

Flat pakking/Slå ned pakking


Detaljer om Flat Pack Kjøkkenskap Enkelt klaffskap

 

â ‘Miljøvennlig sponplate/kryssfiner

Alle panelene våre er i samsvar med utslippsklassen European E1 og oppfyller de strenge California Air Resources Board (CARB) utslippsstandardene."Perfekt melamin Kantbånd

Fordelene med den firesidige kantforseglende skapdesignen er ikke bare å redusere frigjøring av formaldehyd, men også å forhindre at fuktighet kommer inn i platens underlag for å forhindre deformasjon


 

â ¢ Maskinvare for kabinetttilkobling

Samarbeid med internasjonale toppmerker: BLUM & DTC. 50 års levetid. Består 200 000 åpning og lukking syklus test.

 Flatpakket kjøkkenskap Enkelt klaff opp skap innvendig struktur

 

Flatpakket kjøkken tilbyr en fantastisk blanding av kvalitet, stil og verdi, noe som gjør dem perfekte for huseiere, investorer og D.I.Y. entusiaster likt. J&S kjøkken deler årsakene til at flatpakket kjøkken gir den perfekte løsningen for ethvert hjem.

 


Produksjonslinje

 

Egne fire produktlinjer, hovedsakelig bestående av HOMAG-maskiner i Tyskland, garanterer presisjonen i produksjonen. JS bruker E1 eller CRAB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, for eksempel sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet.

 


Project Case

 

Vi har over et dusin år eksportert erfaring for globale boligprosjekter, vi leverer flatpakket kjøkkenskap, skreddersydd kjøkkengarderobe, forfengelighet på badet til mange land.For eksempel USA, Mexico, Canada, Sør-Afrika, Dubai, Malaysia, Kambodsja , Thailand, Australia, New Zealand.


 

Project Case

 

Spørsmål: Er det enkelt å montere skapet?

Flatpakket kjøkken er modulære, noe som betyr at de kan konfigureres til nesten alle områder. Det beste av alt er at de er enkle å montere og installere. Og hvis du håndterer montering og installasjon selv, kan du spare penger.


Spørsmål: Hvor lang tid tar det deg å gi designalternativene for oss?

2 dager etter at kunden ga oppsett og tydelig måling


Spørsmål: Har du en prisliste?

Ja, send oss ​​en e -post/forespørsel, du vil få en standard prisliste for referanse.


Spørsmål: Hvor lang er leveringstiden din?

25-35 dager


Spørsmål: Hvor mange produksjonslinjer på fabrikken?

4 linjer


Takk for at du kom inn på nettstedet mitt. Jeg tror du vil vite følgende informasjon. Hvis det ikke inneholder spørsmålet du vil vite, kan du sende oss en e -post.Hot Tags: Flat Pack Kjøkkenskap Enkelt klappskap, Produsenter, Leverandører, Engros, Fabrikk, Tilpasset, På lager, Bulk, Kina, Billig, Rabatt, Lav Pris, Kjøp Rabatt, Pris, Prisliste, Tilbud, Mote, Nyeste, Kvalitet, Holdbar , Siste design, 5 års garanti, Stilig, Fancy

sende forespørsel

beslektet produkter