Elegant moderne innebygd skap Walk in Closet

Elegant moderne innebygd skap Walk in Closet

Elegant Modern Built in Closet Walk in Closet er laget av PVC som ofte brukes både i mange Walk in Closets i overgangsstil og tradisjonell stil.

Produkt detalj

Elegant moderne innebygd skap Walk in Closet

 

Elegant Modern Built in Closet Walk in Closet er laget av PVC som ofte brukes både i mange Walk in Closets i overgangsstil og tradisjonell stil. Trekornet PVC hengslet garderobe er et tilpasset produkt viktig. Den er perfekt for å organisere brettede klær og mindre ting som går i skuffen. Walk in Wardrobes er laget av sponplater, og dørfinishene er laget av trekorn av svalehalekanter og en naturlig finish. Kjøkkenhandler, renoveringsfirma, velkommen til å kontakte oss.


 

 

Elegant moderne innebygd skap Walk in Closet

 

a, Elegant Walk in Closet Fleksible interiøralternativer hjelper deg med å få mest mulig ut av lagringsplassen på soverommet.

b, ha verdisakene dine låst og sikre i et safe fra garderoben.

c, Large Walk in Closet designs Spar plass på soverommet ditt med våre skyvedørsdører.

d, Modern Walk in Closet lights kan settes til å slås på og av ved å åpne og lukke garderobedørene.Elegant moderne innebygd garderobeparameter

 

Punkt

Innebygd walk in closet, walk in garderobeskap for små rom

Elegant Walk in Closet, Modern Walk in Closet, Large Walk in Closet designs

Materiale

Sponplate / melaminfinish i E1-klasse

Slaktemateriale

Sponplate / MFC / Kryssfiner melamin ferdig

Kroppstykkelse

18 / 25mm (tilpasset)

Kadavers farge

Vanligvis i hvitt

Dørmateriale

MDF / PLYWOOD

Tilbehør

Blum / Hettich / kinesisk DTC

Størrelse og design

Egendefinert størrelse og design i henhold til kundens layout

 

Elegant moderne innebygd skap Gå i skap tilbehør

 

Vi tilbyr mange verdifulle tilbehør til garderobeplassen. Dette praktiske tilbehøret lar deg skape og dele opp plass i garderobeskap for å optimalisere plass og oppnå fullt tilpasset organisering. Nå kan du utforme innsiden av garderoben din med tilbehør som uttrekk av gitter, oppbevaringsboks, buksestativ, skyvespeil, etc. Lagringssystem. Fleksible garderobealternativer hjelper deg å få mest mulig ut av lagringsplassen på soverommet.
Produksjonslinje

 

Egne 4 produktlinjer, hovedsakelig bestående av Tyskland HOMAG-maskiner, garanterer produksjonsnøyaktigheten. JS bruker E1- eller CARB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, som sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet.Elegant moderne innebygd skap Walk in Closet er laget av 18 mm sponplater melamin, kamlås og skruer som for tilkoblingsmaskinvare. Vi bruker unik programvare for materialnedbrytning for å sikre de riktige størrelsene på per panel. Sørg for at produktene gitt til kundene er gode produkter uten kvalitetsproblemer.Prosjekt sak

 

Vi har vært over et dusin år med eksporteksport for globalt boligprosjekt, vi leverer kjøkkenskap med flat pakke, skreddersydd kjøkkenskap, bad forfengelighet til mange land.

Slik som United Stated, Mexico, Canada, Sør-Afrika, Dubai, Malaysia, Kambodsja, Thailand,Australia, New Zealand.ect.

Teamet vårt setter alltid kundetilfredshet som en prioritet og forstår kundens krav fullt ut, står i samme sko med utvikler, byggherre, konstruktør, arkitekt og huseiere. Dette gir høyt omdømme til oss og våre kunder, og det vil fortsette å være målet for vårt selskap og våre ansatte.

Takk for at du stoler på oss. Vi er glade for å diskutere med deg ansikt til ansikt. Velkommen til å besøke vårt showroom, fabrikk og snakke med oss. Se selv!FAQ

 

Hva er din policy for skadet produkt? De fleste fabrikker sender oss en høy andel mangler.

Ja, dette er ubestridelig problem. Nå har vi utarbeidet et strengt system innen merking og frakt for å redusere risikoen for manglende levering.

Produktene er i strenge QC-system hvert produserer trinn. Hvis du får skade, vil du få erstatning uten tvist.


Hvor lang tid tar det deg å tilby designalternativene for oss?

2 dager etter at kunden ga layout og klar måling


Har du en prisliste?

Ja, send oss ​​en e-post / forespørsel, du får en standard prisliste for referanse.


Hvor lang er leveringstiden din?

25-35 dager


Hvor mange produksjonslinjer i fabrikken din?

4 linjer


Spørsmål: Hvordan tilpasser du garderobeskapet ditt?

A: For det første, hvis du allerede har walk in closet-planer, kan du sende det til oss. Hvis du ikke har design, kan du fortelle oss at du ligger ut av soverommet, gulvhøyde, vi gir deg et design iht. informasjonen du gir for å starte.


Spørsmål: Om kvaliteten

Om kvalitetskontroll, har vi et strengt kvalitetskontrollteam, velkommen kunder til å inspisere produktene.


Takk for at du kom inn på nettstedet mitt. Jeg tror du vil vite følgende informasjon. Hvis det ikke inneholder spørsmålet du vil vite, kan du sende oss en e-post.
Hot Tags: Elegant moderne innebygd skap Walk in Closet, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, bulk, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøp rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, kvalitet, holdbar , Siste design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter