DIY Flat Pack Kjøkken design hjørne base

DIY Flat Pack Kjøkken design hjørne base

DIY Flat Pack Kjøkken design Corner Base er maksimal lagringsplass; ABS store føtter, hvit melamin ferdig. Hvit blank lakk er det mest populære fargede dørpanelet i verden.

Produkt detalj

DIY Flat Pack Kjøkken design hjørne base

 

1. DIY Flat Pack Kjøkkendesign Corner Base er maksimal lagringsplass; ABS store føtter, hvit melamin ferdig. Hvit blank lakk er det mest populære fargede dørpanelet i verden.BLUM/DTC myke lukkede hengsler, undermontert eller tandemboks er tilgjengelig for ditt valg.

2. Skap og maskinvare pakket i en eske, dørene separat i en annen eske. Dette er brukervennlig emballasjemetode. Sørg for at noen kunder kjøper slakt eller bare bytter dører.

3. J&S har et spesialisert team for å tilby gratis design, 3D -tegning og lage forslag eller gi veiledning. Vårt hurtige svar og effektiviseringsarbeid, høy grad av tilpasningsevne vil støtte virksomheten din.

4. Vi eksporterer flatpakket kjøkken 3-5 beholdere per uke, standardskap tar vanligvis 25-30 dager kort produksjonstid.


 

Faktorer for DIY Flat Pack Kjøkken design Corner Base

 

☞Modular Flat Pack Kitchen Blind Corner Base er laget av 1 mm PVC med full kantkant

☞Blum klipshengsler med demper eller Blum integrert mykt lukkende hengsel.

- Gratis distribusjon av lagringsplass ved justerbare hyller

˜16/18 mm solid bakpanel er mer stabil struktur og mer holdbar

âeažKraftig ben, det meste av fabrikken bruker det lille tynne benet


 

Relatert produktanbefaling

 

Kjøkkenet er der familien kommer sammen

Dette er det eneste stedet i hjemmet ditt hvor en familie må samles. Det er en usynlig kraft som får deg til å sitte sammen på kjøkkenet og minne deg om den sanne kraften i familiebånd og kvalitetstid for familien. Vi skylder alle en stor takk til vårt gamle og uimotståelige kjøkken der vi vokste opp. Våre kjøkken er bokstavelig talt sprudlende av positive og uforglemmelige barndomsminner.

Begynn å velge kjøkkenstilen du vil ha, det er moderne stil, landlig stil, tradisjonell design, enkel europeisk stil, du kan velge dem fra melamin, PVC, lakk, akryl, UV, trefiner, uansett hva det er, blir det din mest favoritt kjøkken.


 

DIY Flat Pack Kjøkken design Corner Basismateriale parameter

 

PUNKT

Hjørneunderstell, Kjøkkenskap Idé, flate pakker

Kabinettkode

BCCXX72 (XX er bred i skapet)

tykkelse

16,18 mm

Materiale

Sponplate/kryssfiner

Farge

Hvit eller grå

Karakter

E0, E1 (formaldehydutslipp - 0,08 mg/m3)

Skap bredt

800-900 mm

Hengsel

DTC,Blum myk lukkingstype

Bein

PP kraftig justerbart ben

Skuff

DTC,Blum, GARIS tandemboks eller undermontert skinne

Dørmateriale

18 mm MDF Melamin, laminat, PVC (termofoiled), lakk, akryl, laminat

MOQ

20GP (ca. 200-300 skap)

Pakking

Flat pakking/Slå ned pakking


Detaljer om DIY Flat Pack Kjøkken design Hjørnebase

 

â ‘Miljøvennlig sponplate/kryssfiner

Alle panelene våre er i samsvar med utslippsklassen European E1 og oppfyller de strenge California Air Resources Board (CARB) utslippsstandardene."Perfekt melamin Kantbånd

Fordelene med den firesidige kantforseglende skapdesignen er ikke bare å redusere frigjøring av formaldehyd, men også å forhindre at fuktighet kommer inn i platens underlag for å forhindre deformasjon


 

â ¢ Maskinvare for kabinetttilkobling

Samarbeid med internasjonale toppmerker: BLUM & DTC. 50 års levetid. Består 200 000 åpning og lukking syklus test.
DIY Flat Pack Kjøkken design Corner Base intern struktur

 

Flatpakket kjøkken tilbyr en fantastisk blanding av kvalitet, stil og verdi, noe som gjør dem perfekte for huseiere, investorer og D.I.Y. entusiaster likt. J&S kjøkken deler årsakene til at flatpakket kjøkken gir den perfekte løsningen for ethvert hjem.Produksjonslinje

 

Eie 4 produktlinjer, hovedsakelig bestående av HOMAG-maskiner i Tyskland, garanterer presisjonen i produksjonen. JS bruker E1 eller CARB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, for eksempel sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet.

 


Project Case

 

Vi har vært over et dusin år med å eksportere erfaring for globale boligprosjekter, vi leverer flatpakket kjøkkenskap, skreddersydd kjøkkengarderobe, forfengelighet på badet til mange land.For eksempel USA, Mexico, Canada, Sør -Afrika, Dubai, Malaysia, Kambodsja, Thailand, Australia, New Zealand.


 

FAQ

 

Spørsmål: Hva er et flatpakket kjøkken?

Flatpakket kjøkken leveres i en eske, klar til å settes sammen og installeres selv eller av en håndverker. Den modulære stilen på skapet gjør det enkelt å velge komponentene som trengs for å lage det ideelle kjøkkenet for rommet ditt. Start med å velge skap, og gå deretter videre til tilbehør, dører, paneler og benkeplater.


Spørsmål: Er det enkelt å montere skapet?

Flatpakket kjøkken er modulære, noe som betyr at de kan konfigureres til nesten alle områder. Det beste av alt er at de er enkle å montere og installere. Og hvis du håndterer montering og installasjon selv, kan du spare penger.


Spørsmål: Hvilke dører har du?

Melamin, PVC (termoformet), Lakk, Akryl, Laminat, Trefiner.


Spørsmål: Har du en prisliste?

Ja, send oss ​​en e -post/forespørsel, du vil få en standard prisliste for referanse.
Hot Tags: DIY Flat Pack Kjøkken design Hjørnebase, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, masse, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøp rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, kvalitet, holdbar, Siste design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter