Akrylpanel Kjøkkendører Skapdører

Akrylpanel Kjøkkendører Skapdører

Vi leverer akrylpanel kjøkkendører skapdører. Sømløs akryl dørpanel.

Produkt detalj

Akrylpanel Kjøkkendører Skapdører

 

Vi leverer akrylpanel kjøkkendører skapdører. Sømløs akryl dørpanel.

Skapdør i akryl har utmerket værbestandighet, sterk tilpasningsevne til naturlige omgivelser, gulningsmotstand og aldringsbestandighet. Akrylark i solid farge, full farge, sterk tredimensjonal effekt, god seighet, ikke lett å bryte og repareres, som kan møte individuell jakt på forskjellige smaker. Overflatematerialet er laget av rent akrylark fra innsiden til utsiden, så det er ingen vanlig gjennomsiktig akryl- eller bakemalingfarge, stor fargeforskjell, lett å falme og andre problemer.


 

 

Akrylpanel Kjøkkendører Skapdører

 

â dooržAkryl dørpanel: Basismaterialet er importert Bonnacs formaldehydfrie OBS-plate, og den sørkoreanske Toray LG-merkefilmen er flatlaminert og SATIN-overflaten.

☞Akryl kjøkkendører bruker ren melamin dyppeprosess, pressetid er en time, speiloverflate høyglans flathet, høy hardhet, ingen gulning og sprekker.

☞Acryl Panel er den høystyrke PUR lim sømløse kantbåndingsprosessen har gode mekaniske egenskaper, og slagstyrken er 3 til 5 ganger så stor som andre filmer.Akrylpanel Kjøkkendører Skapdører Parameter

 

Type

Akryl Kjøkken Dører Priser, Akryl Kjøkken Dører Fordeler og ulemper, Akryl Kjøkken Dører Gjennomgang, Akryl Panel for Kjøkkenskap Dør, Akryl Glanset Kjøkken Dør Remodel

Tykkelse

5/9/12/15/18mm

Grunnmateriale

Kryssfiner, MDF

Arkstørrelser

1220*2440 mm

Materialkvalitet

E0, E1 klasse Formaldehydfrigivelse - 0,08 mg/m³

Kantbånd

Akryl sømløs dør

applikasjon

Kjøkkenskap, garderobe, servantskap, innvendig dør, Clapboard


Hvorfor velge oss og hvorfor velge akryl?

 


Hva er fordelen med akryldøren?

 

1. Sømløs, glatt og blank enn andre ferdige paneler;

2. Holdbar og ingen fargefading, spesielt hvit farge;

3. Massivt akrylark, selv i farge og glans, kan enkelt repareres.

4. 3H-4H hardhet, ripebestandig.

5.Prisen er rimelig enn lakkdøren.Fargealternativer for skapdører i akrylpanel

 

Basismaterialet av akrylbrett er valgt innenlands høykvalitets E1, E2 klasse miljøvern MDF. Importert maleri, klar tekstur, lys farge, gulningsmotstand, høy vedheft. UV -malingsfilmen er fyldig og attraktiv, med lyse farger.Om fabrikken vår

 

Høyteknologisk utstyr sikrer leveringstid og kvalitet på skapdører i akrylpanel.

Samarbeider med tyske maskiner og produksjonsprogramvare av HOMAG & reg; og ved å bruke materialer av beste kvalitet og intelligent maskin, opprettholder J & Ss produkter høy kvalitet med en sterkt konkurransedyktig pris.


J&S har etablert et sterkt produksjons- og produksjonssystem, med mange års produksjonserfaring fra kutting, forsegling, boring, prøvesamling av skapet, til modellering, polering og overflatebehandling av dørpanelet og til behandling av steinbenk- toppen. Fra kjøp av materialer til behandling, kvalitetskontroll, emballasje og forsendelse, kontrollerer vi strengt hvert trinn for å gi kundene premiumprodukter. Ved å integrere forsyningsressursene for maskinvaretilbehør, ikke bare forbedre produktkvaliteten, men gir også kundene en miljøvennlig og sunn kjøpsopplevelse.


Gjennom mange års markedsundersøkelser har den bygget opp langsiktige og stabile samarbeidsforbindelser med byggherrer, utviklere, grossister og forhandlere i mange land rundt om i verden.

Vi vil fortsette å jobbe hardt for å gi kundene produkter av høy kvalitet og bedre tjenester, og ser frem til å samarbeide med deg!Oversea prosjektetui for kjøkkenskap, garderobe, servantskap

 

J&S, som et av de ledende merkene i Guangdong, gir deg det beste kjøkkenskapet, garderobeskapet, baderommet, egendefinerte produkter for hele huset. De siste årene har vi jobbet uendelig med å utvide våre internasjonale markeder. I slutten av 2020 ble produktene våre omfavnet av mange land (2000 prosjekter) over hele verden, for eksempel Australia, Amerika, Panama, Kambodsja, Malaysia, Thailand, Angola, Kenya, Qatar, Saudi -Arabia, etc. .. I 2020 Med eksepsjonelle design og vår profesjonelle one-stop-løsningsprosjekttjeneste, blir J & S 'produkter og tjenester anerkjent internasjonalt av utviklere, byggherrer, entreprenører, prosjektmeglere og renoveringsfirmaer.FAQ

 

Sp; Hva er sømløs akryl?

Akrylpanel Kjøkkendører Skapdører Sømløs akryl er en veldig populær teknikk i løpet av disse årene, Akryls egne egenskaper fører til enkel behandling, god varm duktilitet og sterk plastisitet etter oppvarming. Ulike akrylark kan sømløst presses sammen gjennom en ovn og høytrykks høytrykksutstyr, og deretter poleres og poleres for å produsere krystallklare akrylprodukter. Elsket av publikum.


Spørsmål: Hva er påføringsstedet for akryldørene?

Kjøkken, garderobe, garderobe, baderomsskap.


Spørsmål: Kan jeg bare kjøpe akrylark?

Selvfølgelig. Vi leverer også akrylplater av høy kvalitet. Men for det meste selger vi hele dørene. Prisen er mer konkurransedyktig.


Spørsmål: Hva er prisvilkårene dine?
A: FOB, CIF, CNF, EXW avhengig av kundenes krav.


Spørsmål: Kan du OEM for oss?
A: Ja, vi kan OEM i henhold til klientens kvalitetsstandard og pakke.


Takk for at du kom inn på nettstedet mitt. Jeg tror du vil vite følgende informasjon. Hvis det ikke inneholder spørsmålet du vil vite, kan du sende oss en e -post.
Hot Tags: Akrylpanel kjøkkendører skapdører, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, bulk, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøp rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, kvalitet, holdbar, siste Design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter